Ως Πρόεδρος του Τμήματος ΔΙΓΕΣΕ, εκπροσωπώντας το σύνολο του διδακτικού-ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος, σας εύχομαι το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 να είναι παραγωγικό, γεμάτο νέες γνώσεις, εμπειρίες και επιτυχίες. Βέβαια, πρώτα απ’ όλα εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας να έχετε υγεία στην δύσκολη περίοδο που περνάμε εξ’ αιτίας της πανδημίας. Το Πανεπιστήμιο αλλά και το Τμήμα μας έχει πάρει, και συνεχώς θα παίρνει, όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διαφυλάξει την υγεία σας αλλά και ταυτόχρονα να σας δώσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.
Σας ενημερώνω ότι η έναρξη των μαθημάτων για τους πρωτοετείς θα γίνει στις 12.10.2020, ενώ για τους παλαιότερους φοιτητές στις 5.10.2020. Όλοι οι διδάσκοντες θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας ενημερώσουν για τα μαθήματα που θα σας διδάξουν (δηλ. τρόπος διεξαγωγής του μαθήματος, ύλη του μαθήματος, τρόπος εξέτασης του μαθήματος κλπ.).
Τα ακόλουθα μαθήματα του 3ου εξαμήνου θα αρχίσουν από τις 12.10.2020, και λίγες μέρες πριν αρχίσουν θα υπάρξει ενημέρωσή σας από την Γραμματεία του Τμήματος καθώς και από τους διδάσκοντες: Λαχανοκομία (AGR304), Γεωργική Λογιστική (FIN305) και Στατιστική (GEN306).
Σας εύχομαι το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 να είναι ένα ακαδημαϊκά συναρπαστικό έτος.
Με εκτίμηση Αντώνιος Ρεζίτης

 Επιστολή Προέδρου